Tag: , ,

Чудото на Сем

Чудото на Сем

Сем се здобива со фатални повреди на мозокот, после тешка сообраќајна...

Поразот во кариерата е прилика да станете најуспешни во вашата професија

Поразот во кариерата е прилика да станете најуспешни во вашата професија

Храбро напред: На работа како и во фудбалот, не смееме да се окружиме со...