Tag: , , ,

Секое трето дете е жртва на сајбер булинг

Секое трето дете е жртва на сајбер булинг

Четири од десет деца биле сведоци на насилство преку интернет, утврдила...

Што е булинг?

Што е булинг?

Иако најголемиот дел се случува во училишната зграда, голем дел се случува и...