Tag: , , ,

Недела на шизофренијата

Подигнување на свесноста за шизофренијата

Нивните реакции се емоционални, а пораката е јасна: со правилен третман и...

Кампања за поддршка на семејства на лица со болести на зависност

Кампања за поддршка на семејства на лица со болести на зависност

Повеќе информации и закажување термин во канцеларијата и советувалиштето...

Кампања за стопирање на сексуалното насилство

Кампања за стопирање на сексуалното насилство

Останува на нас да го запреме сексуалното насилство!

Затоа што никој не е совршен

Затоа што никој не е совршен

Целта на проектот е подигање на свесноста и прифаќање на различностите кај...