Tag: , , , , , , , ,

Спротивните ефекти на потиснувањето на мислите

Што правите кога добиената критика од друга личност ви го напаѓа целиот ум?...

3 совети како да разговарате со децата во врска со некој трауматски настан

3 совети како да разговарате со децата во врска со некој трагичен настан

Некои од нас може да плачат, други да почувствуваат лутина или фрустрација....

Кошмари

Кошмарите и нивното значење

Што точно претставува кошмарот?