Tag: , , ,

Дали претеравме со романтизирање на болестите во името на толеранцијата на различностите

За жал, човештвото до сега многупати докажа дека поставувањето здрава...

Нормален психомоторен развој кај деца до пет години

Кои се показателите за нормалниот ран детски развој?