Tag: ,

Мали лаги кои секој од нас барем еднаш ги изговорил: Денес почнувам со вежбање

Мали лаги кои секој од нас барем еднаш ги изговорил: утре почнувам со вежбање

„Радо би дошол со тебе, но во гужва сум“, „Доаѓам за пет минути“. Овие лаги...

Бидете искрени со себе

Колку и да е непријатен процесот на соочување со вистината за себе, само...