Tag: , , , , , ,

Како да го препознаете самозалажувањето?

Ние се лажеме себе си од тоа зошто носиме брендирана облека, наместо...

Психологијата на лажењето

Психологијата на лажењето

Како можете да откриете кога некој ве лаже?

Најголем кошмар поврзан со годишните одмори се одложените летови

Најголем кошмар поврзан со годишните одмори се одложените летови

Покрај откажаните и одложените летови, туристите се жалат и за долгите...

Четвртина од луѓето кои што се враќаат од одмор се јавуваат на работа да кажат дека се болни

Четвртина од луѓето кои се враќаат од одмор се јавуваат на работа да кажат дека се болни

Половина од оние кои што се враќаат од одмор се деконцентрирани и...

Како да препознаете дека некој ве лаже?

Во ова кратко и интересно видео можете да видите и научите како да ги ловите...