Tag: , ,

Експеримент „Врата“: Колку малку ги запазуваме лицата на луѓето

Експеримент „Врата“: Колку малку ги забележуваме лицата на луѓето

Во студијата испитувачите барале дирекции од луѓето што поминувале на...