Tag: , , , ,

Srce zaguba

Работилница: Како да не се изгубиме себе си кога ќе изгубиме некој значаен?

Групата ја води Сузана Крстиќ , психолог, гешталт психотерапевт и тренер од...

Интервју со Марина Анчевска – НЛП Тренер

Интервју со Марина Анчевска, НЛП тренер и основачна првиот меѓународно...

Уметноста на Психотерапијата

Станува збор за збир вештини, техники и знаења, поврзано со (ре)едукација на...

Работилници за личен раст и развој

Психоинтегра организира серија искуствени работилници за постигнување на...

Што се случува за време на психотерапиjата?

Терапијата е вредна алатка која може да ви помогне во решавање проблеми,...

8 чекори за разрешување внатрешни конфликти

Психолошкиот конфликт е ментална борба, некогаш несвесна, која произлегува...

Разликата меѓу самодоверба и ароганција

Што значи да се биде самоуверен и зошто самодовербата суштински се...