Tag: , ,

Експеримент „Врата“: Колку малку ги запазуваме лицата на луѓето

Експеримент „Врата“: Колку малку ги забележуваме лицата на луѓето

Во студијата испитувачите барале дирекции од луѓето што поминувале на...

Научни студии кои ќе ви ја вратат „вербата во луѓето“

Научни студии кои ќе ви ја вратат „вербата во луѓето“

Со насилството, војните, дискриминацијата и омразата се среќаваме секој...

Што прават различно луѓето во брак и слободните луѓе

Што прават луѓето во брак различно од слободните луѓе?

Дали некогаш сте се запрашале како другата страна го поминува своето време?