Tag: , , , ,

Татков супер трик: Како да го заспиете своето бебе за помалку од една минута

Татков супер трик: како да го заспиете своето бебе за помалку од една минута

Nathan Dailo пронашол начин како да го заспие својот син за помалку од 42 секунди, а...

Расправиите меѓу браќата и сестрите се образец за разрешување на идните конфликти во животот

Иако растат со исти родители, во еднакви услови и прават слични работи, тоа...

Густ распоред: Мајките дневно исполнуваат 42 различни задачи

Густ распоред: Мајките дневно исполнуваат 42 различни задачи

Речиси половина од овие задачи мајките ги извршуваат пред девет часот...

Депресијата може да ги погоди и децата од пред школска возраст

Депресијата може да ги погоди и децата од претшколска возраст

Децата кои имаат зголемен ризик од депресија се деца од предшколска возраст...