Tag: , , , ,

Намалено внесување на шеќер, греење на носот и витамин D може да ја спречат настинката

Намалено внесување на шеќер, греење на носот и витамин D може да ја спречат настинката

Со доаѓањето на есента се зголемува и бројот на вирусите и бактериите, а...