Tag: , , , , , , ,

Дали ако постојано сме зафатени ќе сме и посреќни?

Дали ако постојано сме зафатени ќе сме и посреќни?

Луѓето не сакаат да им биде здодевно и ќе направат речиси сè за да бидат...

Емоционално зависни: Страв им е да бидат сами и немаат свое „јас“

Емоционално зависни: Страв им е да бидат сами и немаат свое „јас“

Главна карактеристика на ова пореметување на личноста е претераната...

OCD (опсесивно-компулсивно пореметување) и вистината за него

Oпсесивно-компулсивно растројство и вистината за него која ќе ве изненади

Дали некогаш, ненадејно сте почувствувале потреба да направите нешто...

Негативни автоматски мисли

Со тоа што ги идентификувате и разобличувате негативните автоматски мисли,...