Tag: , , , , , , , , , , ,

Откриено: науката за одморот, релаксацијата и спиењето

Како да спиете подобро, како да ги смените непосакуваните мисловни процеси...

Најголем кошмар поврзан со годишните одмори се одложените летови

Најголем кошмар поврзан со годишните одмори се одложените летови

Покрај откажаните и одложените летови, туристите се жалат и за долгите...

Четвртина од луѓето кои што се враќаат од одмор се јавуваат на работа да кажат дека се болни

Четвртина од луѓето кои се враќаат од одмор се јавуваат на работа да кажат дека се болни

Половина од оние кои што се враќаат од одмор се деконцентрирани и...

Психолозите откриваат како да ги наполните батериите – Одморите се квалитетно, не сте незаменливи

Како да ги наполните батериите – Одморите се квалитетно, не сте незаменливи

Битно е да ја имате генералната идеја како сакате да го поминете годишниот...

10 совети за совршен годишен одмор

10 совети за совршен годишен одмор

Не мора само да лежите. Пливајте полека, шетајте се покрај брегот, во некоја...