Tag: , , , , , ,

Што значи да се прости?

Да се прости или не? Robert Enright го дефинирал простувањето како подготвеност да...

„Но, не ме удрил“ – вистинска приказна за злоставување во врската

„Но, не ме удрил“ – вистинска приказна за злоставување во врска

Пасивната агресија е подеднакво силна и честа исто како и физичката и...