Tag: , , , , , , ,

Што нè прави среќни

Дали среќата може да се купи со пари? Ајде да видиме – општествено...

Купувајте повеќе искуство, а помалку работи

Купувајте повеќе искуство, а помалку материјални работи

Искуството со време се подобрува, одолејте на непотребните работи.

Зашто трошењето пари на другите го зголемува вашето чувство на среќа

Зошто трошењето пари за другите го зголемува чувството на среќа

Наспроти инстинктот на многу луѓе, парите потрошени за други луѓе ве прави...