Tag: , , , , ,

Како да ја подобрите врската? (вештини кои нема да ги сретнете во книгите за самопомош)

Доколку имате потреба и мотивирани сте да ја подобрите врската и развиете...

Знаци по кои „само секс“ се разликува од правилна врска

Знаци според кои „само за секс“ врската се разликува од вистинската врска

Понекогаш е тешко да процените дали врската има потенцијал за нешто...

Менаџирање со конфликтите: решливи наспроти нерешливи повторливи проблеми

Менаџирање со конфликти: решливи наспроти повторливи проблеми

Истражувањата покажале дека околу 69% од проблемите во врските се проблеми...

Правила кои секој пар треба да ги постави

Технологијата треба да ни го направи животот полесен, но некогаш знае и да...

Луѓето ги одбираат брачните другари со слична ДНК

Луѓето одбираат брачни другари со слична ДНК

Едно ново истражување покажува дека поголема е веројатноста луѓето да...