Tag: , , ,

Два вида перфекционизам: eдниот мотивира другиот саботира

Новите истражувања велат дека може да се дифернцираат два вида...

Тест: дали сте перфекционист

Дознајте го вашето ниво на перфекционизам.

Одложување на работите до последен момент

Нам не ни претставува проблем да работиме нешто што ни се допаѓа и во што...