Tag: , ,

Писмо до една терапевтка

„Ви благодарам за тоа што ме сакавте кога јас не можев да се сакам, за вашето...

Емоционално писмо од шизофреничар

Емоционално писмо од лице со шизофренија

Емоционално писмо од Џими, болен од шизофренија.