Tag: , ,

Предрасуди за депресијата

Група млади луѓе зборуваат за своето лично искуство со депресијата...

Зошто ни е толку важна убавината?

Поголемиот дел од истражувањата покажуваат дека луѓето се склони да ја...

Спротивните ефекти на потиснувањето на мислите

Што правите кога добиената критика од друга личност ви го напаѓа целиот ум?...

Како создаваме негативни слики и предрасуди за „непријателите“?

Сликите за непријателот го искривуваат нашето мислење влијаејќи врз нашите...