Tag: , , , , , , , , ,

Успешна визуелизација на цели според Gabriele Oettingen

Gabriele Oettingen, германски психолог и истражувач на мотивацијата и...

Постигнување долготрајна промена: Зошто е често неуспешна и како да ги надминете предизвиците

Според една студија на Scraton Универзитетот, 92 % од луѓето кои прават планови...

Кога нештата не се одвиваат како што сакате

Поголемиот дел од нас кога тогаш се помируваат со фактот дека нештата често...