Tag: , , , ,

Постигнување долготрајна промена: Зошто е често неуспешна и како да ги надминете предизвиците

Според една студија на Scraton Универзитетот, 92 % од луѓето кои прават планови...

Што значи да се прости?

Да се прости или не? Robert Enright го дефинирал простувањето како подготвеност да...

Стадиуми на тагување при загуба на блиска личност

Соочувањето со темата смрт е можноста за поставување сериозни прашања како:...