Tag: , , , , , , ,

Што нè прави среќни

Дали среќата може да се купи со пари? Ајде да видиме – општествено...

Кога е најдобро да посетите психолог

Кога е најдобро да посетите психолог?

Психологот е лице кое ќе ве ислуша без да ве осуди, а времето поминато со...

Самоубиство кај адолесценти - справување и помош

Самоубиство кај адолесценти – справување и помош

Причините за самоубиство на тинејџер или обид за самоубиство може да биде...

Психологот претставен како „лошиот полицаец“ во училиштата

Психологот во училиштата претставен како „лош полицаец“

Немање психолог во средно школо полно со адолесценти е секако алармантно,...

10 работи кои што треба да ги знаете во врска со психологијата

10 работи кои треба да ги знаете во врска со психологијата

Дали сега почнувате да ја изучувате психологијата? Може ви изгледа како...

Проклетството на психолозите во Македонија

Проклетството на психолозите во Македонија

Тоа значи дека неговата стресна работа треба да ја издржи како што тој знае...