Tag: , , , , , , , , , ,

Психолошки норми и психопатологии

Психолошки норми и психопатологии

Иако ние често проценуваме дали некоја личност е нормална или не е, треба да...

разлики помеѓу социопатија и психопатија

Разлики помеѓу социопатија и психопатија

Иако постојат сличности во овие две пореметувања и на луѓето им е тешко да...

Видови психопатија

Видови психопатија

Погледнете ги видовите на психопатија кои можат да се појават...