Tag: , , , , , , , , , ,

Психолошки норми и психопатологии

Психолошки норми и психопатологии

Иако ние често проценуваме дали некоја личност е нормална или не е, треба да...

Што е агорафобија и како се манифестира?

Што е агорафобија и како се манифестира?

Агорафобијата се карактеризира со интензивен фобичен страв од отворен...

Агнозии - (оптички, акустични и тактилни) (0)

Агнозии (оптички, акустични и тактилни)

Агнозиите се пореметувања кои се состојат во изменета состојба на...

Видови психопатија

Видови психопатија

Погледнете ги видовите на психопатија кои можат да се појават...