Tag: , ,

Многумина од пушачите не ја гледаат користа од откажувањето од цигарите

Луѓето чиј што мозок функционира на начин на кој што се мотивираат преку...

Водич низ годините: Прегледи кои можат да ви го спасат животот

Водич низ годините: Прегледи кои можат да ви го спасат животот

Превенцијата и раната дијагноза на болестите е клучна за здрав и долг живот....

На овој човек лозинката му го променила животот, секој месец

На овој човек лозинката му го променила животот

Во моменти на најголеми животни крстосници, Маурицио Естрела се сетил на...