Tag: , , , ,

Srce zaguba

Работилница: Како да не се изгубиме себе си кога ќе изгубиме некој значаен

Групата ја води Сузана Крстиќ , психолог, гешталт психотерапевт и тренер од...

Психоинтегра

Роршах работилници, Мај 2017

Програмата е поделена во 4 работилници, прилагодена кон потребите на...

Емоционална интелегенција

Работилница на тема ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА: есенцијален дел од личниот развој и унапредувањето на квалитетот на живеењето

Здружението за едукација и развој ПСИХОИНТЕГРА Скопје, организира...