Tag: , , , , , ,

Дали е правилно да се остане во брак поради децата?

Едно од прашањата пред кои често стојат родителите кои се во...

10 истражувања за љубовта и партнерството за кои секој треба да знае

„Љубовта не се состои од гледање еден во друг, туку од гледање заедно во...

На овој човек лозинката му го променила животот, секој месец

На овој човек лозинката му го променила животот

Во моменти на најголеми животни крстосници, Маурицио Естрела се сетил на...