Tag: , , , , , , , , , , ,

Самоубиство кај адолесценти - справување и помош

Самоубиство кај адолесценти – справување и помош

Причините за самоубиство на тинејџер или обид за самоубиство може да биде...

Како да воспоставите контакт и да разговарате

На многу луѓе, ненадминлив проблем им претставува започнувањето разговор...

Знаци по кои „само секс“ се разликува од правилна врска

Знаци според кои „само за секс“ врската се разликува од вистинската врска

Понекогаш е тешко да процените дали врската има потенцијал за нешто...