Tag: , ,

Психоинтегра

Роршах работилници, Мај 2017

Програмата е поделена во 4 работилници, прилагодена кон потребите на...

Роршах работилници

работилници за примена на Роршах проективна психодијагностичка техника

Роршах работилници

Роршах работилници

Сите заинтересирани можат да се пријават на e-mail: contact@psihologija.com.mk

Роршах психолошки тест: eдна од најмоќните и најконтроверзните алатки во психологијата

Роршах тестот е еден од најпознатите тестови и моќна алатка која помага за...

Роршах работилници за дипломирани психолози

Роршах работилници за дипломирани психолози

Пријавувањата се до 27 Септември 2015. e-mail: psihointegra@psihointegra.org

Роршах работилници за дипломирани психолози

Роршах работилници за дипломирани психолози

Здружение ПСИХОИНТЕГРА Скопје, за сите дипломирани психолози, организира...