Tag: , , ,

Мистични сонови: Околу 12 проценти од луѓето сонуваат во црно-бела боја

Мистични сонови: околу 12% од луѓето сонуваат во црно-бела боја

Луѓето една третина од својот живот го поминуваат во спиење, а во текот на...

Кошмари

Кошмарите и нивното значење

Што точно претставува кошмарот?