Tag: , , , , ,

Приказна за шизофренијата

Приказна за шизофренијата

Во овој говор, таа бара од нас да погледнеме искрено, чисто и со сочувство...

Поинаков поглед...

Поинаков поглед…

Ако можете да застанете на местото на некој друг човек...