Tag: , , ,

Фатална љубов: тенка е линијата помеѓу страста и зависноста

Фаталниот љубовен однос се поистоветува со митот за сродни души: Партнерите...

Сексот без емоционална вредност штетен колку и храната без нутритивна вредност

Брзата храна упатува на нешто што има слаб квалитет. Во таа насока, дали...