Tag: , , , , , ,

Интервју со Проф. д-р Мирoслав Пендароски: Сонот како психолошки феномен

„СОНОТ Е КРЕАТИВНА И ФАНТАСТИЧНА КОМБИНАЦИЈА НА ВЕРБАЛНИ, ВИЗУЕЛНИ И...

Феноменот дежа ву: Мистерија која сите барем еднаш сме ја доживеале

Феноменот дежа ву: Мистерија која сите барем еднаш сме ја доживеале

Додека едни тврдат дека дежа ву е последица на потисната меморија, други...

Зрелоста како феномен

Зрелоста како феномен

Околу нас често среќаваме возрасни луѓе кои ни го отежнуваат животот поради...