Tag: , ,

mazhite-i-stravot

Мажите и стравот

Околу 26% од нив како деца спиеле со запалено светло, 13% од нив имаат страв од...

Сексуални фобии: Страв од девица, гениталии…

Помеѓу бизарните сексуални фобии се сексуалната клаустрофобија или страв...

Што е агорафобија и како се манифестира?

Што е агорафобија и како се манифестира?

Агорафобијата се карактеризира со интензивен фобичен страв од отворен...