Tag: , , , ,

Боенка за возрасни – Фокус Мандала

Веќе две години, боенките за возрасни претставуваат вистински тренд во...

Како се подготвувам за алцхајмер?

Како се подготвувам за алцхајмер

Соочена со алцхајмеровата болест на татко и, Alanna Shaikh вели дека повеќето од...