Tag: , , , ,

Нова година

Нова година

Цивилизациите низ светот го славеле почетокот на новата година низ овие...

Неочекуваниот ефект од храната за смирување кога сте нерасположени

81% од луѓето веруваат дека храната за смирување може да го подобри лошото...