Tag: , , , , , ,

Ослободување од чувството на срам

Сите ние секојдневно ги споделуваме со другите нашите чувства како –...

Дали зависноста се развива поради чувството на задоволство

Зависноста не е ништо повеќе или помалку од психолошки симптом, начин на...

Што е љубовта, а што не е?

Што е љубов?

Еднаш кога ќе дознаеш што е, ќе ја препознаеш и ќе ја следиш.

Очи за убавото

На крајот на краиштата една од работите кои ни преостануваат, а е особено...