Tag: , , ,

Потеклото на јазикот: Неандреталците може биле способни да зборат

Потеклото на јазикот: Неандреталците можеби биле способни да зборуваат

Научниците верувале дека Неандреталците кои живееле на земјата пред...

10 психолошки предности од учењето на друг јазик

10 психолошки предности од учењето на втор јазик

„Да знаете друг јазик, е како да имате втора душа.“ – Charlemagne