Татков супер трик: како да го заспиете своето бебе за помалку од една минута

На новите родители најтешко им е кога треба да го заспијат своето бебе, посебно оние за кои треба речиси цела вечност за да заспијат. Но, на еден татко Nathan Dailo од Сиднеј му текнало едно генијално решение кое го постирал на својот YouTube канал:

На почетокот на видеото неговиот син Seth е сè само не поспан, но се чини дека Nathan открил вистински начин за негово смирување со едно марамче со кое го милува по лицето. Видеото станало вистински хит помеѓу родителите, а еден задоволен гледач напишал: „Ова навистина функционира, веќе пет пати на овој начин сум го заспал своето бебе, фала!“.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.