Внимавајте на своето однесување во близина на децата

Децата гледаат, набљудуваат и го копираат однесувањето на родителите. Децата се огледало на своите родители. Бидете добар пример за вашето дете.

Видео кое можеби сте го погледнале, но не смеете да го заборавите.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.