За нашите родители секогаш ќе останеме деца

Животот често ни диктира брзо темпо, меѓутоа и прегратките се брзи, а исто така и изговореното „те сакам“.

„..и одеднаш сфаќаш дека твојата мајка е најдобрата мајка на светот.“
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.