Започни денес

Никој не може да се врати назад и да започне сè одново, но сите можат започнат денес и да креираат „поинакво утре“.

Креирајте за себе нов почеток, во утрешниот ден посветете се на себе, вашите најблиски и она што ве прави среќни. Не дозволувајте мислењата на другите луѓе да го потиснат вашиот внатрешен глас и го задушат она што сметате дека ќе ве направи посреќни.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.